Doprava zdarma pro objednávky nad 1500 Kč.

Nová kolekce Jesmonite

Dnes vám představíme naší nejnovější kolekci doplňků z Jesmonite hmoty. Každý kousek této kolekce je výsledkem ruční práce a lásky k detailu, přinášející do vašeho domova nezaměnitelný dotek stylu a originality.

Co je Jesmonite?

Pro ty, kteří nejsou obeznámeni, Jesmonite je inovativní kompozitní materiál, který spojuje kvality pryskyřice a cementu. Tato unikátní kombinace dává Jesmonite hmotě mimořádnou pevnost, ale zároveň jemnost a flexibilitu, což umožňuje vytváření neuvěřitelně detailních a esteticky oslnivých předmětů.

Různorodé produkty a využití

Naše kolekce nabízí doplňky, které osloví každého milovníka designu. Od elegantních váz a svícínků až po praktické domácí předměty jako jsou podtácky a dekorativní tácíky. Nezáleží na tom, zda preferujete minimalistický moderní styl nebo bohémskou atmosféru, naše kolekce má co nabídnout pro každý vkus.

Kulatý tácek Bubble M 

Základními pilíři naší nové kolekce jsou tácek Simple a tácky Bubble  v kulaté verzi M, kulaté verzi S a oválné verzi. Všechny tyto tácky používáme i u nás doma. Perfektně se na ni vyjímají šperky, které nosíte každý den, nebo je můžete využít jako podstavec pro svíčku nebo difuzér.

 

 Vázička

Hledáte vázičku pro drobné sušené kvítí? Ano máme ji! My jsme u nás tuto vázičku využili k zakořenění řízků a taky jako difuzér. 

 

 Svícen Čajovka

A na závěr vám představíme Svícen Čajovka, protože občas si prostě rádi zapálíte jen čajovku.

 

Chtěli byste více kousků od nějakého produktu nebo jinou barevnou variantu? Určitě nám neváhejte napsat skrze instagram, facebook nebo přes e-mail info@domahezky.cz a domluvíme se na originální objednávce přímo pro vás.