Doprava zdarma pro objednávky nad 1500 Kč.

Nesmrtelné skandi

Skandinávský styl se vyznačuje minimalismem, jednoduchostí a funkcionalitou. Jeho základními prvky jsou přírodní materiály, světlé a pastelové barvy a čisté linie. V tomto stylu se často využívají přírodní materiály jako dřevo, kámen, sklo a kůže. Skandinávský styl také klade důraz na minimalismus a praktičnost, proto jsou v interiéru často k vidění jednoduché linie, pravoúhlé tvary a funkční nábytek.

Pro naše Skandinávské doplňky volíme přírodní materiály jako jsou vlna, lněná textilie, dřevo a kožešiny. Barvy jsou většinou v pastelových odstínech, jako je bílá, šedá a béžová, s některými kontrastními prvky v tmavějších tónech. Skandinávský styl také miluje geometrické tvary, často v kombinaci s organickými tvary, jako jsou rostliny.

Celkově je Skandinávský styl velmi populární a oblíbený díky své jednoduchosti, čistotě a minimalismu, a také díky tomu, že je velmi snadno kombinovatelný s jinými styly a módními trendy.

My máme rádi od každého stylu trochu, proto u nás najdete převážně lněné textilie a dřevěné doplňky, které váš seversky laděný interiér jen dotvoří.