Doprava zdarma pro objednávky nad 1500 Kč.

Chci to mít doma hezký, kde začít.

Jste unaveni z toho, že se po celém dni vracíte do neosobního a nevýrazného bytu? Vybavili jste svůj domov nábytek, ale něco tomu prostě chybí...

Nechcete se už dál trávit čas v domově, který neodpovídá vašim představám o krásném interiéru? Pak je načase začít investovat do toho, aby se vaše bydlení stalo domovem, který bude odrážet vaši osobnost a styl a vy se tam budete cítit dobře.

A to je přesně to, co nabízíme v Doma hezký - nejen inspiraci pro váš interiér, ale také skvělé doplňky a dekorace, které vašemu domovu dodají nádech boho, etno či skadni stylu.

Z našeho e-shopu můžete vybírat mezi širokou škálou produktů, jako jsou ubrusy, dekorační polštáře, povlečení, vázy a mísy a mnoho dalšího. Naše doplňky do interiéru jsou z velké části ručně vyrobené a proto je skoro každý kus originál.

Tak tedy, jak začít s úpravou vašeho bydlení? Začněte od nejvýraznějších prvků, jako je barva na stěnách a nábytek. Pokud se rozhodnete pro barvy v boho nebo etno stylu, můžete si vybrat mezi teplými a sytými tóny, jako jsou oranžová, žlutá nebo hnědá. Nábytek by měl být pohodlný a funkcionalistický, ale zároveň by měl mít nějaký zajímavý detail. Pokud se  necítíte na výměnu sedačky za ručně vyřezávaný otoman, skvěle vám pomohou právě doplňky. Výměnou polštářků, deky či svícnů proměníte váš obývák na alibabovu jeskyni, nebo na středomořský koutek určený k relaxaci.

Nejzábavnější na tom všem je, že pravidla určujete vy. A aby bylo jasno, neříkáme, že byste měli zaplnit každý volný prostor doplňky a dekoracemi. Místo toho se snažte najít ten správný poměr mezi prázdným prostorem a dekoracemi, které budou vytvářet příjemnou atmosféru. Pokud se vám líbí boho styl, zkuste kombinovat různé materiály a textury, jako jsou kůže, samet, dřevo a plech. Nebojte se také používat barevné a originální doplňky, které dodají interiéru osobitost.

Takže teď už víte, jak začít s interiérovým designem. Zkuste se nechat inspirovat a najděte si ten správný styl, který k vám bude nejvíce pasovat. S trochou úsilí a třeba i s naší pomocí můžete vytvořit prostor, ve kterém se budete cítit jako doma a který budou obdivovat vaši návštěvníci.

A co je nejlepší, s naším e-shopem Doma hezký můžete snadno a rychle nakupovat všechny potřebné doplňky a dekorace přímo z pohodlí vašeho domova. Tak neváhejte a začněte svůj interiér proměňovat právě teď!